אבחון להשמה

נואשת מלמצוא את האנשים הנכונים שיאיישו תפקידי מפתח בחברתך?

תהליך השמת העובדים אצלך בעסק גוזל ממך הרבה זמן ואנרגיה? 

בעל/ת עסק, עם היד על הלב, כמה פעמים קיבלת עובד לעבודה ופיטרת אותו באותו שבוע? 

כמה פעמים השקעת זמן, כסף ואנרגיה בגיוס ובהכשרה של העובד החדש רק כדי לגלות שהוא לא מתאים לתפקיד לאחר תקופה של עבודה?

כמה פעמים גרם לך עובד שקיבלת לעבודה נזקים רק בגלל שלא היה מתאים לתפקיד? 

במכון צומת דרכים נוכל לסייע לך. 

תהליך קבלת עובד חדש לארגון הנו מורכב, בעל משמעויות כספיות לא מבוטלות, שלא תמיד מצליח לחשוף את כל הצדדים החבויים באישיות המועמד.

אי לכך, מנכ"לים ומנהלי משאבי אנוש נכונים להשקיע משאבים רבים באיתור האדם המתאים לתפקידי מפתח בחברה כמו גם לתפקידי פקידות, סגל ניהול זוטר, שירות לקוחות ועוד.

במכון צומת דרכים אנו מאתרים באמצעות אבחון גרפולוגי-אישיותי את תכונות האישיות הייחודיות של המועמד, בהתאם להגדרת התפקיד והצרכים שלך כמעסיק. האבחון כולל התייחסות לאמינותו של המועמד, בחינה של דרך חשיבתו, מידת האינטליגנציה, כישוריו החברתיים, המוטיבציה שלו לעבודה ועוד.

יתרונות האבחון הגרפולוגי-אישיותי הינם בהיותו כרוך בעלות נמוכה, ודורש מהמועמד השקעה של פרק זמן קצר, לעומת העלויות והזמן הנדרשים במכוני המיון השונים. כמו כן, האבחון הגרפולוגי מספק מבט מקיף על המועמד ונותן כלים נוספים להערכת התאמתו לאופי ותרבות הארגון, ויכולת המועמד להתפתח בהמשך הדרך במקום העבודה.

אנו מזמינים אותך להצטרף לבעלי עסק רבים שאינם מוותרים על האבחון הגרפולוגי-אישיותי ככלי להשמת עובדים בחברתם, בשל היותו יעיל, חסכוני, אובייקטיבי וממוקד.

מכון צומת דרכים עובד עם בעלי חברות וארגונים מובילים במשק, ומספק שירותי מיון עובדים ואבחון מועמדים להשמה למעסיקים פרטיים וציבוריים.

מה ההבדל בין גרפולוגיה לקריאה בקפה?

האם גרפולוגיה זה משהו מיסטי? האם אפשר לחזות את העתיד? איך אפשר לדעת אם מישהו הוא גרפולוג מקצועי? כל זאת ופרטים נוספים בסרטון שלפניכם.  

איך לעבור בהצלחה אבחון גרפולוגי?

אנשים מוזמנים לעבור אבחון גרפולוגי כחלק מהליך השמת עובדים ומיונם למשרות שונות. האם יש דרך להתכונן לאבחון? מה נכון לעשות ומה לא? צפו בסרטון שלפניכם. 

הליך האבחון להשמה מתקיים באופן הבא:

  1. מכון צומת דרכים מעביר טפסי אבחון מטעמו למעסיק, אותם יש להעביר למועמדים להשמה.
  2. המעסיק בוחר איזה אבחון מבין החלופות הקיימות הוא מעוניין שהמועמד יעבור.
  3. יש להקפיד שהמועמדים ימלאו את האבחון בהתאם להנחיות המדויקות שמלוות לו.
  4. עם סיום מילוי האבחון המעסיק מעביר את העותק המקורי של האבחון למכון צומת דרכים לצורך ביצוע האבחון. חשוב לציין לגבי כל מועמד את הפרטים הבאים: היד הכותבת, מין הכותב/ת, גיל הכותב, בעיות בריאותיות/ דיסלקציה/ הפרעות קשב וריכוז (אם קיימות).
  5. כל אבחון במכון צומת דרכים מתבצע על ידי שני מאבחנים שונים, על מנת להבטיח תוצאות מדויקות ומהימנות. בסיום האבחון הוא נשלח במייל למעסיק.
  6. הליך האבחון מרגע מסירת כתב היד למכון ועד מסירת הדוח המסכם אורך כ-7 ימי עסקים.